Mindre pres efter udvisning hjælper Hobro til sejr
Nicolas Mortensen (forrest) og FC Helsingør havde det svært mod Mads Justesen og Hobro. Foto: Anders Kjærbye/Scanpix
Presset røg over på FC Helsingørs skuldre efter Hobros udvisning, og det hjalp holdet ifølge Mads Justesen.

Hobro måtte grave dybt og finde krigergenet frem, da klubben søndag vandt 1-0 på udebane over FC Helsingør i Superligaen.

Hobro-backen Frans Dhia Putros modtog sit andet gule kort lige før pausen ved stillingen 0-0, og det fjernede lidt af presset på Hobro, som inden søndagens sejr blot havde vundet én ud af de sidste ti kampe.

- Vi vidste, at det ville blive hårdt, men vi sad i pausen, så hinanden i øjnene og sagde, at det kun var Helsingør, der kunne skuffe nu, siger Hobro-anfører Mads Justesen.

- Det lagde endnu mere pres på Helsingør at komme i overtal. De fik bolden mere, men vi stod i de samme zoner, som vi hele tiden havde gjort, siger Mads Justesen.

Det er anden gang i denne sæson, at Hobro får en mand smidt ud. Første gang var i udekampen mod AC Horsens i midten af oktober, da Rasmus Minor Petersen blev vist ud efter syv minutter.

Alligevel fik Hobro 2-2 i den kamp. Hobro har endnu ikke tabt i denne sæson, mens de har været i undertal, og det findes der en god forklaring på ifølge Mads Justesen.

- Alle kender deres roller og arbejder stenhårdt for holdet. Vores taktik ændrer sig ikke alverden, når vi får en mand smidt ud, for vi står stadig i vores to firekæder i forsvaret og på midtbanen, siger Mads Justesen.

Hobro-træner Thomas Thomasberg er enig med sin anfører.

- Vi har trænet i at stå lidt lavere undervejs i kampene og styrke vores defensive organisation.

- Mod Helsingør tillod vi mange indlæg, og det løste vores to stærke midtstoppere rigtigt godt, siger Thomasberg.

Med sejren topper Hobro gruppespillets pulje 1 med 35 point efter 28 kampe.

Næste kamp for Hobro er mandag 16. april hjemme mod Silkeborg.

/ritzau/
via Listen To News