Så meget blev afdød tv-kendis' strandvejs-palæ solgt for

Boet efter den legendariske ejendomsmægler, Jan Fog, har givet et afslag på knap to millioner kroner på villaen på Strandvejen i Taarbæk.
Endnu et punktum er sat i kendis-mægleren Jan Fogs historie. De nye ejere af hans villa på Strandvejen i Taarbæk har fået tinglyst papirerne.
Endnu et punktum er sat i kendis-mægleren Jan Fogs historie. De nye ejere af hans villa på Strandvejen i Taarbæk har fået tinglyst papirerne. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix/arkiv

Den afdøde kendis-mægler Jan Fog levede af at få underskrifter på handelspapirer og sat solgt-mærker henover salgsopstillingen på nogle af landets mest eksklusive villaer.

Nu kan boet efter Jan Fog glæde sig over, at liebhavermæglerens egen villa på Strandvejen i Taarbæk endelig er blevet tinglyst.

For knap tre uger siden kom det frem, at det over 370 kvadratmeter store palæ var blevet solgt og nu afslører tinglysningen, at de nye ejere kan rykke ind på adressen efter en handel til 25 millioner kroner.

Det skriver Boliga Kendte.

Dermed har boet efter den legendariske ejendomsmægler, der døde i april 2015, givet et afslag på knap to millioner kroner.

Senest var ejendommen udbudt til salg hos ejendomsmæglerfirmaet Claus Borg & Partner for 26,9 millioner kroner.

Egen badebro i Øresund

Den store palæejendom ligger på en grund direkte ud til Øresund, som de nye ejere kan glæde sig over at hoppe i fra deres egen badebro.

Inden døre kan man derimod underholde sig i ejendommens bibliotek, kokkerere i spisekøkkenet, gå på opdagelse i vinkælderen eller måske bare tage den med ro i soveværelset, der ligger i direkte forbindelse med walk in-skabet og et badeværelse.

Jan Fog købte i 1984

Jan Fog købte ejendommen i 1984, men det var ikke hans eneste matrikel i det eksklusive Nordsjælland-område.

For nyligt blev ejendomsmæglerens villa en kort spadseretur væk nemlig solgt efter bare 34 dage på markedet, oplyser Boliga.dk.

Ejendommen brugte Jan Fog, der gennem sin karriere blandt andet gjorde sig bemærket i flere tv-programmer, som kontor - og også her var der havudsigt og rigeligt med plads at komme efter.

Se ejendommens salgsannonce her

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.