Million-rabat på Lis Sørensens bjælkehus

62-åriges Lis Sørensens og Jan Siverstsens bjælkehus i Gentofte er blevet justeret ganske betragtelig ned i pris.
Lis Sørensen og Jan Sivertsen gik fra hinanden tidligere på året og har sat huset til salg.
Lis Sørensen og Jan Sivertsen gik fra hinanden tidligere på året og har sat huset til salg. Foto: Claus Bech/Scanpix/arkiv

Uanset om de rockede toner vækker minder om din ungdoms fester, din mors urytmiske smådans til hittene hjemme i stuen, eller om du selv smider pladerne på fra tid til anden, kommer vi ikke udenom en af dansk musiks største sangerinder; Lis Sørensen.

Siden 70’erne har hendes stemme i forskellige band-konstellationer og som solist fyldt utallige danske hjem, og nu kan turen gå den anden vej - det endda til en reduceret pris.

62-åriges Lis Sørensens bjælkehus i Gentofte, Nordsjælland, der blev udbudt til salg i juli, er nemlig lige blevet justeret ganske betragtelig ned i pris.

Det skriver Boliga.dk.

Næsten én million kroner er slået af prisen, således at der i dag står 9.985.000 kr. på salgsopstillingen, mens det 239 kvadratmeter store hus oprindeligt ramte markedet med en pris på 10,9 millioner kroner.

Knap 20 år på adressen

Lis Sørensen og Jan Sivertsen, som i juli meddelte, at de efter 29 års ægteskab havde valgt at gå fra hinanden, købte huset i 1998, hvor det musikalske par betalte knap 3,4 millioner kroner for ejendommen, der ligger midt i en af landets mest attraktive områder.

Gentofte er nemlig med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på lige knap 45.000 kroner et af de steder i landet, hvor husene ifølge Boliga bliver udbudt allerdyrest til salg.

Huset er opført i grantømmer-bjælker og byder blandt andet på flere stuer og værelser, loft til kip og et åbent ildsted.
Foto: Nybolig Gentofte - Annemette Lyngh

Haven beskriver ejendomsmægleren Nybolig Gentofte - Annemette Lyngh, der har huset til salg, som værende “helt vidunderlig”.

Den over 1.000 kvadratmeter store grund er nemlig fyldt med gamle rododendron-buske, og så er der blandt andet også fundet plads til en delvist overdækket terrasse.

Se flere billeder af Lis Sørensens hus her

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.