Milliardær-frues dødsårsag er forsat uklar
Britiske retsmedicinere vil foretage yderligere undersøgelser af Eva Rausings lig for at finde dødsårsagen.

Britisk politi forsøgte onsdag at få klarhed om omstændighederne ved milliardæren Eva Rausings død. Hendes mand, Hans Kristian Rausing er angiveligt blevet afhørt om dødsfaldet.

Nyheden om den 48-årige amerikansk-fødte Eva Rausing er onsdag topnyhed i flere britiske medier.

Hun blev ifølge britiske medier fundet på sin fashionable bopæl i bydelen Belgravia i London tirsdag.

Liget skal være blevet fundet, da politiet ransagede lejligheden i forbindelse med en mistanke om, at manden var i besiddelse af narko.

En 49-årig mand, som ifølge de britiske medier er Hans Kristian Rausing, er anholdt først med en sigtelse for at være i besiddelse af narkotika og efterfølgende for at blive afhørt om dødsfaldet.

Familien er en af Storbritanniens rigeste.

Hans Kristian Rausing er Hans Rausings arving. Hans Rausings, hvis far Ruben grundlagde emballageimperiet Tetra Pak i Sverige, vurderes at være god for 5,4 milliarder britiske pund svarende til 51 milliarder kroner.

Dødsårsagen kunne ikke fastslås på baggrund af den første obduktion tirsdag, og det vil være nødvendigt med yderligere undersøgelser, oplyser Scotland Yard.

Rausing-parret har tidligere åbent talt om dets misbrugsproblemer.

Familien skriver i en pressemeddelelse, at de er bedrøvede og chokerede over Eva Rausings pludselige bortgang og beder om at blive ladt i fred.

/ritzau/TT