Milan og Real forhandler om Ronaldo
Ronaldo er klar til at skifte til AC Milan, men italienerne kan ikke blive enige med Real Madrid om prisen på den brasilianske angriber.

Ronaldo, der er blevet kåret til verdens bedste spiller tre gange, er røget ud i kulden i Real Madrid. Derfor vil det falmede brasilianske fodbold-fænomen gerne skifte Real Madrids hvide trøje ud med AC Milans rød- og sortstribede.

Ifølge italienske medier blev Ronaldo tirsdag enig med Milan om en aftale, der indbringer brasilianeren 45 millioner kroner om året. Og onsdag bekræftede AC Milans sportsdirektør, Adriano Galliani, at klubben er i gang med at forhandle med Real Madrid om et køb af Ronaldo.

»Hypotesen eksisterer, og jeg kan ikke benægte det, men der er ikke noget nyt i øjeblikket. Nu venter vi på at se, hvad Real Madrid siger,« siger Galliani ifølge italienske og spanske medier.

Sportsdirektøren har givet Real Madrid et tilbud, som italienerne selv mener, er yderst generøst. De vil have Ronaldo gratis. Galliani siger, at Milan er villig til at overtage Ronaldos løn, der er i omegnen af 45 millioner kroner årligt. Men man vil ikke betale en krone til Real Madrid i transfersum.

Det vil Real Madrids præsident, Ramon Calderon, ikke høre tale om.

»Real har ikke til hensigt at lade Ronaldo gå gratis,« siger Calderon.

Real-præsidenten bekræfter, at Real er villig til at lade Ronaldo gå. Prisen skal bare være den rette. Derfor fortsætter de to klubber med at tale sammen.

»Der er ikke enighed endnu, derfor forhandler vi videre i de næste dage,« siger Calderon.

Real Madrid har længe haft et godt øje til Milans brasilianske stjerne, Kaka, og derfor vil den spanske klub formentlig meget gerne lave en byttehandel med Milan, hvori Ronaldo og Kaka indgår.