Mikkel Thygesen årets talent
Spillerforeningen har hædret FC Midtjyllands landsholdsspiller Mikkel Thygesen med kåringen som årets talent i Superligaen.

22-årige Mikkel Thygesen fra FC Midtjylland har i årets løb fået masser af beviser på sin dygtighed. Utallige roser i medierne, syv scoringer i Superligaen, udtagelse til landsholdet, og nu også: Titlen som Årets Talent i SAS-Ligaen 2006.

Det er de bedste danske fodboldspillere, som har stemt i spillerforeningens afstemning om prisen, og Mikkel Thygesen fik flest stemmer.

Den tidligere Frem-spiller kan derfor nu se tilbage på et forrygende efterår, hvor hans kollegers hæder kommer oven i en sæson med syv mål i SAS-ligaen og en udtagelse til A-landsholdet.

Spillerforeningen har stået for afstemningen til Årets Talent siden 1999, hvor kollegerne i de danske danske fodboldspillere hvert år peger på deres foretrukne unge spiller. Aldersgrænsen går ved, at spilleren ikke må ikke være fyldt 22 år per 1. januar 2006.

Titlen som Årets Talent borger for kvalitet, idet prominente navne som Christian Poulsen, Thomas Kahlenberg og senest Daniel Agger tidligere har modtaget prisen.