Mikkel Bødker og co. får øretæver i NHL-slutspil
San Jose Sharks - her ved nummer 7 Paul Martin - var i knæ igennem hele opgøret mod Vegas Golden Knights. Foto: Stephen R. Sylvanie/Scanpix
San Jose Sharks, der har Mikkel Bødker og Jannik Hansen i truppen, tabte 0-7 til Vegas Golden Knights.

Danskerklubben San Jose Sharks fik tidligt fredag dansk tid en rædselsfuld start på slutspilsserien mod Vegas Golden Knights.

San Jose, der har Mikkel Bødker og Jannik Hansen på lønningslisten, tabte således med hele 0-7 i den første kamp på udebane i slutspillets anden runde, der svarer til kvartfinalerne.

Mens Jannik Hansen endnu en gang sad udenfor hos San Jose, fik Mikkel Bødker ti minutter på banen.

Kampen blev allerede afgjort i den første periode, hvor Vegas Golden Knights bragte sig foran med 4-0.

I løbet af bare halvandet minut i periodens første del scorede hjemmeholdet tre gange, og det formåede danskerklubben aldrig at rejse sig fra.

Las Vegas-klubben sprudlede offensivt, og i den anden ende var målvogter Marc-André Fleury en sikker sidste skanse. Han stod i vejen for 33 afslutninger.

Serien spilles bedst af syv kampe, og San Jose Sharks får muligheden for at revanchere sig natten til søndag dansk tid i det andet opgør. Også det opgør er på udebane.

Vegas Golden Knights, der er det første nye NHL-hold i 17 år, har imponeret stort i sin første sæson.

I den første runde af slutspillet vandt holdet 4-0 over Los Angeles Kings og kunne derfor holde ni dages pause op til det første opgør mod San Jose Sharks.

/ritzau/