Mikkel Beha og familien skovler penge ind
Fredag 15. juli 2016 var en stor dag for familien Beha Erichsen. Her lagde skibet "Havana" til i København efter tre år til havs. Flere tusind tog imod. (Foto: Foto: Emil Hougaard/Scanpix/arkiv)
Med skibet "Havana" har familien Beha Erichsen fået så meget vind i sejlene, at indtjeningen stiger.

Med trekvart million seere i sidste uge ser det ud til, at familien Beha Erichsen med farmand Mikkel i stævnen fortsætter successen med familiens TV 2-program "Kurs mod fjerne kyster".

Samtidig er der gode penge i det. Det skriver BT, som kan fortælle, at det seneste år har været godt for bankkontoen.

I det seneste regnskabsår lød indtægterne på 1,9 millioner kroner, hvilket er 800.000 mere end året før.

Derudover har Mikkel Beha Erichsens firma Havana Production ApS, der producerer "Kurs mod fjerne kyster", en egenkapital på 3,2 millioner kroner, skriver BT.

Udover sin tjans som vært på "Go’ Morgen Danmark", så er Mikkel Beha Erichsens kalender også godt booket med foredrag til hen i efteråret.

Dertil kommer bogen "Hej far kære Emil - tanker fra en halv jordomsejling med Havana", som Mikkel Beha og sønnen Emil Midé Erichsen har udgivet sammen. Den ligger højt på salgslisterne.

- Beha er en ny og moderne Kløvedal. Det ligger jo i hans DNA. Den nye generation har ikke ét overhoved, men flere. Og sønnerne repræsenterer jo denne her sorgløse tilgang til tingene. Det kan virke useriøst bare at rejse lidt tilfældigt rundt, men nu har de både fået bygget en forretning op og blevet så populære, som de er, så det går jo ret godt, må man sige, siger Sune Bang, direktør og partner i kommunikationsbureauet København, til BT.

via Listen To News