Mie Skov: Min modstander har gode håndled
Danmarks eneste kvindelige OL-deltager i bordtennis står klokken 12.15 over for en teknisk stærk egypter.

Mie Skov har det psykologiske overtag over Nadeen El-Dawlatly fra Egypten, når hun klokken 12.15 spiller første runde i den olympiske bordtennisturnering.

Danskeren har nemlig næsten lige besejret sin åbningsmodstander ved OL.

- Jeg mødte hende til VM for tre-fire måneder siden, hvor jeg slog hende 3-1. Men det var tæt, siger Mie Skov.

- Egypterne er kendt for at have god feeling med bordet. De har gode håndled og ser spillet godt, så jeg skal være på dupperne fra start og spille mig godt ind i turneringen.

- Og jeg skal ikke tænke for meget på, hvem der står på den anden side, men tænke på mit eget spil, fortæller danskeren.

Generelt har det været lidt af en oplevelse for Mie Skov at være med til OL, selv om hun fredag aften måtte blive hjemme fra åbningsceremonien.

- Det har været stort. Første gang jeg var i spisesalen, der gik jeg rundt med min bakke i 20 minutter og fik ikke noget mad på den, fordi jeg gik og kiggede. Det er stort.

- Det er godt, at man har været her nogle dage før, så man kan få indtrykkene på plads, inden jeg skal i gang, siger hun.

- Jeg forsøger at forberede mig så godt, som jeg plejer. Men der er mere cirkus og flere mennesker, og det er jeg ikke vant til. Men jeg forsøger at få set mine videoer, spist det, jeg skal, og glædet mig.

/ritzau/