Midt i skandalesagen: Ekskonen støtter prins Andrew
Sarah Ferguson og prins Andrew fotograferet sammen tidligere på året. (Foto: Scanpix)
Sarah Ferguson, bedre kendt som ”Fergie”, kommer sin skandaleramte eks til undsætning.

Mange har i disse dage en mening, holdning eller formodning omkring den engelske prins Andrew i forhold til hans rolle i den betændte pædofilisag, som hans gode ven milliardæren Jeffrey Epstein var hovedperson i.

Lørdag aften får folket for første gang prins Andrews egen forklaring om sin rolle i sagen og ikke mindst hans venskab med den rufferidømte milliardær. Det sker når BBC2 sender det længe ventede interview.

En sand gentleman

Forud for udsendelsen får prinsen nu opbakning fra måske lidt uventet kant. Hans ekskone Sarah Ferguson, som han blev skilt fra i 1996, lovpriser ham på alle måder. Det sker på twitter, hvor hun skriver:

– Det er så sjældent man møder mennesker, der er i stand til at tale fra deres hjerter med ærlighed og ren, reel sandhed. Folk, som forbliver standhaftige og stærke over for deres overbevisninger. Andrew er en sand og ægte gentleman. Han er stoisk standhaftig - ikke kun overfor sin pligt, men også sin venlighed og godhed, skriver ekskonen.

Tweetet bliver af engelske medier opfattet som en fuld opbakning omkring eksmanden midt i den penible situation og krise, han står i.

Fergies egen skandale

Fergie og Andrew var gift i ti år fra 1986 til 1996. Sammen fik de døtrene Beatrice og Eugenie.

Skilsmissen vakte opsigt over hele verden, da der dukkede billeder op af en topløs Fergie på ferie med sin daværende økonomiske rådgiver, der øjensynligt slikkede hendes tæer.

Fergie kender dermed alt til at stå midt i skandalens øje med folks dømmende blikke hvilende på sig.

via Listen To News