Det er efterhånden mere end 10 år siden, Tivoli kunne bryste sig af at have en Michelin-restaurant, men fra sommeren 2021 sker det igen.
Her byder Tivoli velkommen til Restaurant AOC fra København og KOKS fra Færøerne, begge med to stjerner i Michelin guiden. De skal hver især lave pop-up-restaurant i Det japanske Tårn, AOC fra d. 1. juni, hvorefter KOKS overtager midt juli frem til udgangen af august.
Menuerne er dog ikke identiske med dem fra restauranterne, men de vil give et godt indblik i de to køkkeners filosofi, stil og råvaretilgang, lyder det i en pressemeddelelse fra Tivoli.
Der bliver tale om mere simple menuer end dem, man finder på de to restauranter, men til gengæld rammer de også et prisniveau, som vil være tilgængelig for en bredere gruppe af Tivoli-gæster. På den måde lever Tivoli op til sit ønske om at give så mange gæster som muligt lejligheden til at stifte bekendtskab med gastronomi på højeste niveau.
- Vi er stolte af at have indgået et partnerskab med to af de bedste og samtidig mest nytænkende restauranter i Norden, for vi ved, at gæster fra ind- og udland er parate til at rejse langt for at opleve det udsøgte måltid. Med samarbejdet med de to restauranter føjes to gode tilbud til den i forvejen store palet af madoplevelser i Tivoli. Med det nye partnerskab tænker både restauranterne og Tivoli nyt, og der bliver slået et slag for den sublime madoplevelse til demokratiske priser, som mange gæster nu kan se frem til, siger Tivolis direktør Susanne Mørch Koch.
Tivoli tager hul på årets sommersæson den 27. marts.