Michael V. om OL-øretæve: Ingen katastrofe
Stregspilleren mener ikke, at 21-32-nederlaget til Kroatien har ændret så meget på Danmarks muligheder ved OL.

Der er ingen grund til at betegne det store nederlag på 11 mål til Kroatien som nogen katastrofe.

Det mener håndboldlandsholdets stregspiller Michael V. Knudsen, der i bund og grund ikke mener, at noget som helst er ændret for håndboldherrerne.

- Vi havde meget gerne vundet over Kroatien, men det er ikke nogen katastrofe med henblik på at gå videre i turneringen, men jo det er en katastrofe at tabe så stort, som vi gør, siger Michael V. Knudsen.

- Vi har tabt til et rigtig godt hold, men har stadig alle muligheder for at nå langt i turneringen. Vi skal op i gear og lære noget af denne kamp.

- Forhåbentlig kan vi møde Kroatien senere ved OL, og så er det os, der har lært noget, fortæller stregspilleren, der til trods for de opmuntrende udtalelser naturligvis ikke er i godt humør.

- Jeg havde ikke forventet, at Kroatien ville være så meget bedre end os. Jeg er sindssygt skuffet, og lige nu kan jeg ikke forstå, hvordan det kunne gå så galt.

- Det er fint at få en lærestreg, for vi kan ikke forvente at vinde alle vores kampe med et mål.

- Vi skal tage det seriøst. Vi vil have medaljer med hjem, så nu håber jeg, at alle er klar til at give alt, hvad de har i sig, lyder opfodringen fra Michael V. Knudsen.

Danmark skal forsøge at rejse sig ovenpå 21-32-nederlaget til Kroatien på mandag, når Sydkorea venter i sidste gruppekamp. På onsdag skal holdet så ud i den første knald eller fald-kamp i kvartfinalen.

/ritzau/