Michael V. Knudsen: Vi er gode til gysere
Stregspilleren mener, at de danske håndboldherrer efterhånden har lært at bevare roen, når alt spidser til.

De danske håndboldherrer har lært sig selv en vigtig egenskab. De har nemlig tilegnet sig evnen til at trække sig sejrrigt ud af de mest sindsoprivende gyser-kampe.

Det var også tilfældet, da Danmark søndag aften åbnede OL-turneringen med en sejr på 27-25 over Ungarn, som kort før tid var foran 23-21.

- Vi har rutinen og bredden. Og så har vi prøvet den slags kampe her mange gange før, siger stregspilleren Michael V. Knudsen.

- Vi har spillere fra topklubber i Danmark og udlandet, og spillere, der tør tage ansvar, når det strammer til. Ungarn har også gode spillere, men de har ikke været med i toppen i mange år.

Stregspilleren deltog ikke ved OL i Beijing for fire år siden, da han fik blindtarmsbetændelse, og derfor var det en ekstra glæde at være i gang i London.

- Det er fedt endelig at få en OL-kamp, og jeg ville bare ikke tabe i dag. Det ville være forfærdeligt.

- Med henblik på resten af turneringen er det vigtigt med en sejr og komme godt ind i turneringen med en succesoplevelse.

- Jeg synes, at vi har mange gode perioder, men vi laver også mange tekniske fejl i andre perioder mod en rigtig god modstander. Der er for store udsving, og vi har mulighed for at lukke kampen, men gør det ikke, siger Michael V. Knudsen.

Danmark møder på tirsdag Spanien, som slog Serbien med 26-21 i holdets første kamp.

/ritzau/