MGP-vært viste bar rumpe i Aalborg
Det er spradebassen Emil Thorup, som lørdag aften sammen med Louise Wolff skal beværte publikum og seere til årets Melodi Grand Prix-show. Foto: Polfoto, Agnete Schlichtkrull
To aftener før det går løs ved Melodi Grand Prix-braget i Aalborg, festede værterne Emil Thorup og Louise Wolff igennem i Jomfru Ane-gade.

Torsdag aften, kun to dage før årets Melodi Grand Prix-brag i Aalborg, gik værtsparret og tv-holdet amok i Aalborgs festgade.

Det skriver B.T.

Deltagere, værter og andre medvirkende var denne aften inviteret til velkomstfest i Jomfru Ane Gade.

Emil Thorup, den ene halvdel af det nye værtspar, var hurtig til håndfast at definere, hvilken ny festlig stil seerne kan forvente sig med de nye værter.

Den lyshårede vært smed glædeligt bukserne midt på den berygtede Jomfru Ane Gade. Bagefter festede han med resten af Grand Prix-holdet på Heidi's Bierbar.

Selvom DR med valget af Louise Wolff og Emil Thorup, som også er kendt fra sex-brevkassen Sexministeriet, har lagt op til en mere løssluppen stil til årets Grand Prix, vil Emil Thorup i dag gerne understrege, at tager sin rolle som vært alvorligt.

"Jeg har siddet og arbejdet på mit manuskript i dag, og selv om jeg hele tiden laver det om, så er jeg sikker på, at der nok er nogen, der vil synes, jeg er en kæmpe idiot. Måske vil jeg endda sætte folks pis i kog. Mit problem er lige nu, at jeg skal prøve på ikke at bande så meget," siger Emil Thorup til B.T.

Og noget kunne tyde på, at Emil faktisk tager rollen ganske seriøst. I hvert fald blev det en ganske kort bytur torsdag, hvor han allerede var hjemme på hotellet igen ved midnatstid.

Kilde: B.T.