MGP-stjerne påkørt af bil
Dansk Melodi Grand Prix 2012 i Aalborg, hvor sang nummer 9 vandt. Yderst til højre ses en glad Ihan Hardar, som er trommeslageren i bandet. Foto: Scütze René / POLFOTO
Pigen bag trommerne i bandet, der skal føre Danmarks sang videre ved Europæisk Melodi Grand Prix, kom onsdag galt afsted på vej til skole.

Ihan Hardar, som er trommeslageren bag det danske bidrag til det internationale Melodi Grand Prix, kunne onsdag morgen se sig selv som en af hovedpersonerne i et trafikuheld.

Hardar og en veninde blev påkørt af en bil, der kom kørende bagfra, mens de holdt for rødt lys i et kryds i Næstved. Det skriver sn.dk.

Føreren af bilen overså simpelthen at der var to foran, der holdt stille for rødt lys, og kørte direkte op i køretøjet, som de to unge gymnasieelever sad i. Trods en slem forskrækkelse skete der ikke noget med de involverede i harmonikasammenstødet.

"Jeg tænkte: Nej, mit liv er lige begyndt", siger det musikalske håb, der for en sikkerheds skyld blev kørt på skadestuen, hvor hun blev checket for et eventuelt piskesmæld.

Men hun forsikrer, at hun "har det fint nok".

Da det 18-årige talent blev opdaget var det fordi Remee og produceren Chief 1 så hende i et klip på YouTube. Når Soluna Samay synger sangen "Should've Known Better" til sommer ved det europæiske Melodi Grand Prix, vil hun indfinde sig bag trommesættet igen.

Kilde: sn.dk