Det Kongelige Teater

Meyers skal drive Det Kongelige Teaters restauranter, caféer og barer

Meyers vil fra 1. juli varetage driften af alle Det Kongelige Teaters restauranter, barer og caféer både i Operaen, Skuespilhuset og på Gamle Scene.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Driften af Det Kongelige Teaters food & bevarage-område har været i udbud, og valget er faldet på Meyers - en erfaren og innovativ aktør, der kan give de mange publikummer i Det Kongelige Teater nye smagsoplevelser. Meyers har i deres tilbud til det Kongelige Teater præsenteret løsninger og gastronomiske koncepter, der i meget høj grad tilgodeser den brede variation, der er i Det Kongelige Teaters mange aktiviteter og publikummer.

Teaterchef Morten Hesseldahl udtaler: "Vi glæder os meget til samarbejdet med Meyers, som vi er sikre på kan blive til glæde og gavn for begge parter og for teatrets mange gæster. Jeg vil samtidig gerne benytte lejligheden til at takke Rasmus Bo Bojesen og hans hold for et godt samarbejde vedr. Operaens restaurant igennem 5½ år; et samarbejde der i denne omgang altså slutter til sommer."

Claus Meyer, grundlægger af Meyers og Merete Holst, adm. direktør i Meyers Contract Catering udtaler: "Vi er stolte over, at Det Kongelige Teater har valgt os til denne unikke og spændende opgave. Vi glæder os meget til samarbejdet og til at servicere teatrets mange gæster og medarbejdere.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.