Meyerheim valgt fra? Er skiftet ud med ny vært på Hjertegalla
Michael Meyerheim er for første gang ikke vært på det store Hjertegalla.  FOTO: Scanpix
Jens Gaardbo er ny vært på det store Hjertgalla-show på TV 2 Charlie, men det plejer at være team Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim, der styrer slagets gang.

Hva' er nu det?

Der er kommet en ny vært på årets indsamlingsshow Hjertegalla, der vises på TV 2 Charlie søndag den 20. marts.

Den nye vært er Jens Gaardbo, og han skal sammen med Cecilie Frøkjær, som er gammel vært på programmet, guide seerne igennem aftenen.

Men det plejer jo at være Michael Meyerheim, som står ved Cecilies side - hvorfor gør han nu ikke det?

Det er selvvalgt, han er ikke blevet fyret, kan tv2.dk berette. Michael Meyerheim har taget en selvvalgt pause fra programmet, som er lavet fire gange tidligere.

Da 59-årige Jens Gaardbo blev spurgt, om han ville overtage værts-rollen, slog han straks til, fordi det er en utrolig vigtig sag, fortæller han til tv2.dk:

- Jeg har aldrig tidligere været aktiv i et indsamlingsshow, for jeg føler mig normalt ikke så godt tilpas i store, kollektive sammenhænge. Men det her vil jeg gerne. Hjertesagen har en karma, der er større end selve sygdomsbegrebet, og for mig rummer det ikke kun sygdom – men også varme, omsorg og helbredelse. Vi har at gøre med et stort samfundsproblem, som vi rent faktisk kan gøre noget ved, siger Jens.

Cecilie glæder sig

Selvom Cecilie Frøkjær er vant til at have Michael Meyerheim ved sin side, ser hun på sin ny medvært med stor respekt og ro - det kommer til at gå fint, er hun sikker på:

- Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Jens, som jeg kender som en meget kompetent nyhedsvært med sin helt egen personlige stil. Vi har ikke arbejdet sammen før, men vi kender hinanden fra ’Spørg Charlie’-panelet. Vi har grinet meget sammen. Og jeg glæder mig til at stå ved siden af ham d. 20. marts, når vi samler ind til forskning og patientstøtte for Hjerteforeningen, siger Cecilie Frøkjær.

Sidste år samlede showet 26 millioner ind, og det beløb har de helt sikkert tænkt sig at overgå i år.