Messerschmidts svindel overdraget til politiet
Det er alvorlige sager, som DF'eren står over for. (Foto: Scanpix)
EU's antisvindel-enhed "Olaf" har fældet dom over DF'erens fonde. Se nogle af de dunkle sager her.

EU's antisvindel-enhed "Olaf" har netop fældet dom over skandalerne i Morten Messerschmidts fonde Meld og Feld. Og den er grim.

Ifølge "Olaf" har medlemmer af Meld og Feld direkte benyttet pengetankene til at 'opnå ulovlige gevinster til dem selv eller til andre til skade for Europa-Parlamentets økonomiske interesser'. Messerschmidt fungerede som præsident i Meld og Feld.

Sagen er nu overdraget til det danske bagmandspoliti, som nu skal vurdere, om der skal tages retslige skridt.

Det var Ekstra Bladet, som afslørede Messerschmidts EU-skandaler i sin tid.

Her er et pluk af sagerne:

DF-toppen tog på sejltur på sommergruppemødets anden dag i august 2014. EU-kassen betalte, fordi Morten Messerschmidt  oplyste Europa-Parlamentet, at han holder en Meld-konference i Danmark præcis denne dag.

Morten Messerschmidt inviterede sin Venstre-ven og hans kæreste til Frankrig. Tidligere skatte- og forsvarsminister Peter Christensens rejse blev opført som et officielt arrangement i vennen Morten Messerschmidts fond Meld.

Ansat i omstridte Meld og Feld fik ikke bare et gyldent håndtryk, men også 'bonuser' og ekstra 'honorarer' oven i sin i forvejen høje løn for over 3.6 mio. kr.

Han opfandt en EU-konference, hvor flere af de annoncerede talere ikke kom, fordi de ikke anede, de var en del af det. Bl.a. hovedtaleren minister Ole Birk Olesen (LA).

Meld-fonden har angiveligt købt kuglepenne for en halv million kroner, men ingen har set noget til de 70.000 penne.

 

 

 

via Listen To News