Mere pop på Rytmeposten
Udover Nephew, Nik & Jay og Erann føjer Rytmeposten Lis Sørensen til listen med offentliggjorte navne.

Af Jacob Vestergaard - jave@avisen.dk

Med sin seneste offentliggørelse arbejder Rytmeposten ufortrødent videre med at gøre sin musikprofil så bred som muligt.
Først blev Nephew annonceret til at spille åbningskoncerten 1. marts, så kom Nik & Jay samt Erann på plakaten, og nu har det før så skarpt profilerede spillested hyret Lis Sørensen til at spille midt i marts.
Men Rytmeposten og Dexters leder, som kun vil tituleres Simon, afviser på det skarpeste, at der er ved at gå byfest i musikprogrammet.

Lover varieret musik

»Nej, nej. De fire offentliggjorte navne er ikke et udtryk for, at vi fremover kun vil præsentere en bestemt type musik. Men der er bare nogle agenter og bureauer, som ikke kan vente med at komme i gang med at sælge billetter,« siger Simon.
Han havde foretrukket at fyre det hele af på én gang i januar, hvor Rytmeposten og Dexters nye markedsføringsprofil og hjemmeside også er klar.
»Så vil folk få at se, at det samlede program bliver varieret og alsidigt. Selvfølgelig bliver der også plads til metal, garage, det dystre og det smalle. Folk skal bare være tålmodige og slå koldt vand i blodet,« siger Simon.
»Men der er ikke længere bestemte typer musik, vi rynker på næsen af. Rytmeposten skal være et sted, hvor alle har lyst til at komme og høre musik,« siger Simon.
For at dokumentere alsidigheden i programlægningen henviser Simon til de allerede offentliggjorte navne på www.dexter.dk, hvor avantgardistiske Ibrahim Electric, etablerede Alex Riel og Tom Waits-kopibandet Raindogs blandt andre er nævnt.
Fremover vil de to spillesteder lave en samlet plakat, som indeholder et helt kvartals program, hvorimod det er slut med den lille, sorte brochure.
Det nye Rytmeposten får plads til 800 personer.