Mel Gibson sagsøges af egen stedmor
Skuespilleren Mel Gibson sagsøges af stedmoren. Hun mener, at han er skyld i hendes nuværende skilsmisse.

I bogstaveligste forstand og på ægte Askepot-manér sagsøger den sure stedmor skuespilleren Mel Gibson for at have ødelagt hende og Gibsons fars forhold. Det skriver hjemmesiden Female First.

Stedmoren, Teddy Joye Hicks Gibson, ligger lige nu i skilmissekrig med skuespillerens far, Hutton Gibson. Parret har været gift siden 2001, men efter Teddy fik skilsmisse-erklæringen og blev sparket ud, beskyldes Mel for at have brudt ægteskabet.

Tidligere på måneden ansøgte Teddy om et polititilhold mod Mel og påstod, at Braveheart-skuespilleren havde truet hende og forsøgt at saboterer hendes ægteskab.

Ifølge retslige dokumenter udtaler Teddy, at både Mel og søsteren Maura hader hende, fordi hun er imod den kontroversielle medicin, børnene har forsøgt at få deres far til at tage for sine mange sygdomme.

Teddy mener derfor, at det er lykkedes Mel og Maura at manipulere deres far til at lade sig skille.

Ifølge hjemmesiden TMZ sagsøger den vrede kommende eks-Gibson skuespilleren for 400.000 kroner til at dække udgifterne til både skilsmissen og dommerkendelsen, hun fik udstedt for at få adgang til sit tidligere hjem.

/ritzau/