Medina overrasker med spontan intimkoncert
Søndag dukkede Medina uanmeldt op ved Storkespringvandet i København, hvor hun gav en minikoncert for sine fans og andre forbipasserende.
Her spiller Medina indendørs, men søndag var hun ude i kulden med sin mikrofon i hånden.
Her spiller Medina indendørs, men søndag var hun ude i kulden med sin mikrofon i hånden. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

De julegaveshoppende københavnere fik sig søndag noget af en overraskelse, da de gik forbi Storkespringvandet på Strøget.

Her sad nemlig ingen ringere end Medina. Hun var mødt op for at overraske sine fans og andre interesserede ved at spille en minikoncert.

- Så blev det tredje søndag i advent og tid til endnu en lille ting. Jeg tog i dag forbi Storkespringvandet i København og spillede et par sange. Det var utrolig hyggeligt, og jeg håber, I kunne lide min idé, skriver den populære sangerinde på sin offentlige Facebook-profil.

Og Medina lagde også en video op fra den spontane udendørskoncert, som hendes godt 480.000 Facebook-følgere nu kan nyde godt af. I videoen taler hun kort til de fremmødte på Strøget i København, inden hun går i gang med at synge.

- Jeg har glædet mig sindssygt meget til i dag, og jeg har været nervøs på en helt anden måde, end man er, når man laver tv eller skal stå på scenen. Det her er meget federe, fordi jeg møder jer på en helt anden måde, siger den 32-årige superstjerne således.

Se Medinas uanmeldte optræden lige her: https://www.facebook.com/video.php?v=10152655603709858 & set=vb. 52097374857 & type=2 & theater

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.