Medina har lavet aftale med Pamela Anderson

Medina skal møde den barmfagre Pamela, når hun gæster København næste måned. Det bekræfter Medina. Måske skal de snakke forretning.
Frække Pamela er åbenbart blevet vild med hele Danmarks Medina. Nu skal de mødes i Danmark, når den tidligere Baywatch-stjerne gæster det kolde nord.
Frække Pamela er åbenbart blevet vild med hele Danmarks Medina. Nu skal de mødes i Danmark, når den tidligere Baywatch-stjerne gæster det kolde nord. Foto: PR

Der er nu endeligt afsat en dato for mødet mellem de to eftertragtede kvinder, Pamela Anderson og danske Medina, når de skal mødes i København. Det erfarer Newspaq.

Medina skrev klokken 11 hertil formiddag på sin Facebook-profil, at hun glæder sig til mødet med den tidligere Baywatch-stjerne.

"Excited to meet @PamelaDAnderson on the 11th."

De har altså et rendezvous den 11., men hvilken måned det er melder historien ikke noget om. Men man kan formode, det allerede er i næste måned - den 11. juli.

Pamela Anderson er angiveligt ifølge B.Ts oplysninger faldet for en YouTube-video med den danske sangerinde. Og det har også tidligere været ude ifølge avisens kilder, at Medina kunne være interesseret i et eventuelt samarbejde med Pamela i forbindelse med sin profilering i USA, hvor Medina for nylig var i toppen af en amerikansk branchehitliste.

Pamelas kommende besøg er en udløber af et promotionarrangement i Los Angeles i forbindelse med Oscar-uddelingen i marts. Det var stablet på benene af manden bag det danske Hollywood-showroom Style Mansion, danske Claus Hjelmbak. Festerne i hans Style Mansion har tidligere vakt opsigt med Hollywood-værter som Lindsay Lohan, Katy Perry og Sharon Stone.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.