Medina gik glip af Frede i hagesmæk
Medinas spritnye album har fået gode anmeldelser i Danmark. Nu venter musikmarkedet i USA forude. Foto: Craig Ruttle / POLFOTO
Sangeren Medina havde ikke held med at invitere kronprinseparret på skaldyr i USA.

Hun havde samlet mod til at stille spørgsmålet, og endelig - efter flere dage i selskab med de kongelige - fik hun taget sig sammen. Men ak, forgæves.

På kronprinseparret og pop-sangeren Medinas nylige tur til New York fik Medina den idé at invitere Frederik og Mary med ud at spise skaldyr. Det skriver TV2 på sit gossip-site.

Men parret måtte afslå, da de ikke kunne nå aftalen på grund af et stramt program.

"Det kunne have været ret sjovt at se dem med hagesmæk", siger Medina til TV2.

Den danske pop-stjerne er lige kommet hjem fra en lang rundtur i USA. Her har hun forsøgt for alvor at slå igennem på det amerikanske marked ved at reklamere for sin nye single.

Medina fulgtes lidt af tiden med kronprinseparret, som var på officielt besøg i USA. Før club-sangeren spurgte Mary og Frederik, om de ville spise skaldyr med hende, havde hun været meget nervøs.

"Jeg har mødt mange kendte, men jeg blev faktisk ret nervøs, da vi skulle have taget billeder sammen. Jeg huskede, at neje efter jeg havde spillet - Frede og Mary var helt nede på jorden," siger hun til TV2.

Kilde: TV2