Medie: Mourinho er enig om kontraktvilkår med United
Den portugisiske manager skulle være nået til enighed med den engelske klub om sine personlige betingelser.
José Mourinho ligner mere og mere en mand, der er på vej til at overtage managersædet hos Manchester United. Arkivfoto
José Mourinho ligner mere og mere en mand, der er på vej til at overtage managersædet hos Manchester United. Arkivfoto Foto: Jonathan Brady/AP

Portugiseren José Mourinho er angiveligt blevet enig om de personlige kontraktforhold med den engelske storklub Manchester United.

Det rapporterer Sky Sports, som bygger sin historie på unavngivne kilder.

Mourinho betragtes af mange som favorit til at overtage managersædet hos Manchester United efter hollænderen Louis van Gaal, der mandag blev fyret i klubben.

Tidligere på dagen kom det frem i flere britiske medier, at Mourinhos agent, Jorge Mendes, landede i London tirsdag for at tale med repræsentanter fra United.

53-årige José Mourinho blev fyret i Chelsea i december efter en skuffende sæsonstart. Han har tidligere stået i spidsen for Porto, Inter og Real Madrid.

Den portugisiske manager har nærmest lige siden været kædet sammen med Manchester United, hvor Louis van Gaal ikke altid har været en populær herre.

United sluttede denne sæson på en femteplads i Premier League og kvalificerede sig dermed ikke til Champions League. Klubben vandt dog FA Cuppen.

Louis van Gaal fik kun to sæsoner som manager hos den rødblusede Manchester-klub, hvor han tiltrådte efter sin tjans som hollandsk landstræner ved VM i 2014.

I hollænderens første sæson blev det til en fjerdeplads i den hjemlige liga.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.