Maze får rutineret europæisk OL-modstand

Michael Maze skal i sin første OL-kamp formentlig møde en rutineret ræv fra enten Belgien eller Grækenland.

Michael Maze kan glæde sig over, at han helt frem til og med en eventuel kvartfinale i den olympiske bordtennisturnering slipper for at møde en kineser.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

Men onsdagens lodtrækning betyder til gengæld, at han formentlig kommer op imod en garvet veteran, når han træder ind i turneringen i tredje runde.

13.-seedede Maze står til at møde enten den tidligere europamester Jean-Michel Saive eller VM-bronzevinderen fra 2003, Kalinikos Kreanga fra Grækenland i sin første kamp i turneringen.

Begge har allerede fejret 40-års fødselsdag, men bringer altså en masse erfaring med til bordet.

Vinder Maze kampen, der spilles på mandag, skal han efter alt at dømme møde den tredjeseedede japaner Jun Mizutani i kvartfinalen.

Allan Bentsen har i modsætning til landsmanden ikke nogen seedning at falde tilbage på og skal derfor i kamp allerede i første runde lørdag. Her møder han ungareren Daniel Zwickl, der er nummer 131 i verden.

Mie Skov starter i kvindernes turnering blødt op med egypteren Nadeen-El Dawlatly, men står så formentlig over for polske Natalia Partyka.

Polakken er nummer 68 i verden og er speciel på den måde, at hun mangler højre underarm og hånd. Derfor har hun både stillet op ved OL og ved de paralympiske lege.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.