Matti Breschels VM-drøm er slukket

Matti Breschel melder afbud til VM i landevejscykling på grund af styrt under Vueltaen. Nu skal der køres for Alex Ramussen, mener han.
Matti Breschel får ikke chancen for at juble til VM i landevejsløb, der køres i Danmark den 25. september.
Matti Breschel får ikke chancen for at juble til VM i landevejsløb, der køres i Danmark den 25. september. Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza / POLFOTO

Han kan dårligt holde på styret og kan hverken bremse eller træde igennem.

En problematisk fingerskade fra et styrt i Vuelta de España har nu definitivt slukket Matti Breschels håb om VM-deltagelse.

"Fremgangen med min skade går for langsomt, og det er håbløst at deltage i et så stort løb som VM, så derfor har jeg meldt definitivt fra," siger Matti Breschel til sporten.tv2.dk.

"Jeg er hamrende skuffet, og det er helt vildt ærgerligt. Jeg havde set frem til VM i Danmark i over et år," siger den danske kaptajn, der selv peger på Alex Rasmussen som sin afløser.

"Jeg er sikker på, Alex Rasmussen nok skal være der, og jeg synes, man skal satse på ham. Han mangler lidt løbstræning, men han kan træne sig til det. Jeg synes, han har de kvaliteter, der skal til for at gøre sig gældende i afslutningen," siger Matti Breschel til sporten.tv2.dk.

Den endelige afgørelse træffes dog af landtræner Lars Bonde, som endnu ikke har udtaget de seks ryttere, der skal køre for Danmark den 25. september.

Kilde: TV2 Sporten

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.