Matti Breschel dropper drømmeløbet
Matti Breschel, der her vinder en etape i Vuelta de España, springer Paris-Roubaix over i 2012. Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza / POLFOTO
Det bliver ikke i 2012, at Matti Breschel går efter en sejr i forårsklassikeren Paris-Roubaix.

Efter et 2011, der har været præget af sygdom og skader, ser den danske cykelrytter Matti Breschel nu frem mod 2012-sæsonen.

Og det er med en ændret liste over de løb, der skal satses på, skriver sporten.tv2.dk.

"Det er noget, vi (Breschel og Rabobank, red.) har snakket om de sidste par måneder og en beslutning, jeg har taget sammen med holdet for at prøve noget nyt. Nu er der fokus på Amstel Gold Race og Liege-Bastogne-Liege. Jeg tror, de løb på papiret ligger godt til mig," siger Matti Breschel til DR Sporten.

Dermed bliver der ikke plads til klassikeren Paris-Roubaix, hvor en sejr ellers har været den store drøm for den 27-årige rytter.

"Paris-Roubaix er det største og smukkeste cykelløb, men nu prøver vi noget nyt," siger han til sporten.tv2.dk.

Det er især hans knæ, der har voldt problemer, hvilket for alvor kom til udtryk under netop Paris-Roubaix 2010. Men nu er kroppen så småt klar igen.

"Jeg glæder mig helt vildt til at køre væddeløb igen. Nu skal jeg stille og roligt i gang igen og bygge formen op. Men jeg har stadig mål og drømme om at vinde de store løb," siger Breschel til sporten.tv2.dk

Kilde: sporten.tv2.dk