Matchvinder Lasse Vibe: Et fedt øjeblik
Sønderjyskes Lasse Vibe fejrede sin landsholdsudtagelse med at blive matchvinder mod Brøndby.

Det har været en noget speciel uge i 25-årige Lasse Vibes liv.

Først blev Sønderjyske-spilleren udtaget til Morten Olsens landshold, og søndag aften blev han matchvinder i 1-0-sejren over Brøndby med et mål kort før tid.

- Jeg synes, at det er et fedt øjeblik i mit liv lige nu, og det nyder jeg selvfølgelig. Det har været kulminationen på mange gode uger. Det er ikke en super uge, når vi mandag tabte til AC Horsens, men at udtagelsen ligger i denne uge er selvfølgelig dejligt, siger Lasse Vibe.

Målet mod Brøndby var et særpræget et af slagsen, hvor Brøndby-backen Daniel Norouzi lagde en dårlig tilbagelægning, som målmand Michael Tørnes sparkede ind på Vibe. Efterfølgende kunne Sønderjyske-spilleren sparke bolden i et tomt mål.

- Jeg jagtede også et par stykker i første halvleg, og jeg har tidligere scoret mål på det i 1. division. Hvis man jagter det umulige, er der nogle gange, hvor det lykkes, siger Lasse Vibe.

Sønderjyske ligger nummer to i Superligaen efter de første fem kampe, men præstationen mod Brøndby var ikke holdets bedste.

Det kneb med at skabe chancer, og der skulle altså en tilfældighed til for at sikre sejren.

- Det var ikke vores plan at være afventende. Vi skabte ikke nok, men Brøndby vadede heller ikke i chancer. I en kamp, hvor ingen af holdene åbner op, bliver det gerne lidt låst, siger Lasse Vibe.

Nu skal han med landsholdet i træningslejr i Odense før kampen mod Slovakiet på onsdag, men om Morten Olsen sender ham på banen i den kamp, ved han ikke.

- Jeg ved slet ikke, om det er meningen, at jeg bare skal ind og træne med, eller om jeg får chancen. Det har vi slet ikke snakket om. Det er op til Morten, siger Lasse Vibe.

/ritzau/