Massageklinik angrebet med molotov
To personer var tæt på at komme alvorligt tilskade, da en massageklinik blev angrebet med molotovcocktail tidligt i morges. Arkiv Foto: Colourbox
To personer fik sig i nat en brat opvågning på en massageklinik i Slagelse, da ukendte gerningsmænd kastede en molotovcocktail ind af ruden.

Det kunne have været gået grueligt galt, da en ejendom i Løvegade i Slagelse tidligt i morges blev forvandlet til et inferno af flammer.

To intetanende personer med tilknytning til klinikken lå nemlig og sov, men begge nåede heldigvis at redde sig selv ud af flammehavet uden en skramme.

Klokken lidt over tre smed ukendte personer en molotovcocktail ind gennem ruderne.

Netop at bygningen bruges som massageklinik kan i følge politiet være en del af forklaringen.

"Vi har ingen idé om det præcise motiv, men selvfølgelig er der en kobling mellem gerningsmændene og stedet," fortæller vagtchef ved Sydsjælland- og Lolland Falsters Politi Ole Hald til ekstrabladet.dk og fortsætter:

"Heldigvis nåede personerne ud, og brandvæsnet var hurtigt fremme på stedet, så branden ikke nåede at udvikle sig så meget."

Politiet skal nu i gang med at afhøre personerne på massageklinikken for at komme motivet til brandstiftelsen nærmere.

Og i følge ordensmagten har der været to personer i bilen, hvor den ene har ageret chauffør, mens den anden har haft til opgave af kaste benzinbomben ind af vinduet.

Kilde: ekstrabladet.dk