Masha Vang afslører: Jeg har fået ny kæreste
"Jeg er altså ikke kærester med hverken en popmusiker, bokser, rigmand eller minister. Det betyder ikke, at jeg ikke har nogen kæreste, det har jeg, men han flyver F16 og er jagerpilot," skriver Mascha Vang på sin blog. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix/arkiv
Mascha Vang har fået ny kæreste. Det løfter hun selv sløret for på sin blog.

Der er en ny mand i bloggeren Mascha Vangs liv.

Det afslører hun selv på sin blog.

"Han hedder Troels, er 42 år og far til to søde børn som han bor sammen med i Kolding. Han er i mine øjne lidt en superhelt, når han til daglig passer på Danmark oppe i luftrummet, eller er på mission for en bedre verden. Jep, grøn flyverdragt… Need to say no more… Det bliver bare ikke meget sejere," skriver Mascha Vang på bloggen.

Og så tilføjer hun, at det allervigtigste er, at Troels giver hende sommerfugle i maven og får hende til at grine.

Afsløringen kommer, efter der den seneste tid har floreret flere rygter om, hvem der var den nye mand i Mascha Vangs liv. Blandt andet er Mascha Vang i ugebladet Tæt på blevet kædet sammen med udenrigsminister Anders Samuelsen. De rygter maner den danske kendis dog nu til jorden med det seneste indlæg.

"Jeg er altså ikke kærester med hverken en popmusiker, bokser, rigmand eller minister. Det betyder ikke, at jeg ikke har nogen kæreste, det har jeg, men han flyver F16 og er jagerpilot," skriver Mascha Vang.

Hun bekræfter forholdet over for BT.