Mascha Vang: Min kavalergang skal ikke tiltrække mænd mere
Mascha Vang glæder sig til at fylde 40. Foto: Niels Meilvang, Scanpix.
Mascha Vang er blevet 37 år og er tilpas med sin alder, fortæller hun i interview.

For 10 år siden havde hun svært ved at forestille sig det; men nu glæder Mascha Vang sig til at fylde 40. Det fortæller bloggeren, der i dag er 37, i et interview om alder med Femina.

Da hun var yngre, gik hun meget op i sit udseende og fester, men det er ikke noget, hun savner.

- Jeg er et sted, hvor jeg har lært en hel masse ting, og jeg har ikke lyst til at lave de samme ting, som jeg lavede for 10 år siden.

–  Jeg ville synes, det var virkelig træls at sidde på en klub en lørdag aften og have patterne skubbet helt op under hagen, men for 10 år siden var det bare det vildeste. Jeg tror, det er en helt naturlig udvikling, siger hun til Femina.

Foto: Mathias Løvgren Bojesen.

Mascha Vang er kæreste med den konservative folketingspolitiker Rasmus Jarlov. Hun fortæller i interviewet, at det i dag er det ikke hendes udseende, der skal gøre indtryk på det modsatte køn. Sådan var det ellers tidligere.

- Dengang betød det meget mere for mig, at mænd vurderede mig på mit udseende. Hvis de gør det nu, så kan jeg ikke tage dem seriøst. Det skal ikke være min kavalergang og mit smil, der tiltrækker mænd. Det skal være det, jeg indeholder, fortæller hun til Femina.

Hun fortæller dog ærligt, at hun bruger botox, men ikke helt så meget som tidligere.

- Jeg er 37 nu, og mit ansigt må gerne bevæge sig. Men det er ikke, fordi jeg har noget imod at bruge botox nu, det er bare en smagssag, lyder det fra bloggeren.