Mascha Vang indrømmer: Jeg er bange for terror
Mascha Vang deltager også i weekendens Folkemøde på Bornholm, og her deltager hun med blandede følelser af frygt for terror. Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix
Selv om hun ville ønske, hun kunne leve uden at være bange, så påvirker frygten for terror Mascha Vangs liv.

Paris, London, Nice, Stockholm, København og Manchester.

Listen over europæiske byer, der har været ofre for terrorangreb de seneste år, er lang. Og frygten for hvor det næste angreb rammer, kan være svær at lægge fra sig.

Sådan er det i hvert fald for bloggeren og tv-personligheden Mascha Vang, der i et nyt blogindlæg på sin blog, maschavang.dk, indrømmer, at frygten for terror fylder meget i hendes hverdag.

Så meget at hun tager sig selv i at orientere sig om mulige flugtveje, når hun befinder sig i store folkemængder.

- Jeg vil ikke sidde og lyve og sige, at terrortruslen, der hænger over vores hoveder, ikke påvirker mig, for det gør den i dén grad, skriver Mascha Vang på bloggen.

Frygten for terror har blandt andet gjort, at Mascha Vang er flyttet med sin datter uden for København, og når hun i weekenden deltager i Folkemødet på Bornholm, er det også med blandede følelser.

Det er især ønsket om at give sin datter, Hollie Nolia på fire år, en tryg opvækst, der skaber bekymringer hos den 37-årige bloggermor.

Alligevel forsøger hun at lægge frygten fra sig og leve et normalt liv.

- Vi bliver jo ikke hjemme, men bare det at jeg står og vurderer forholdene hvis nu, er da en forfærdelig udvikling, fra bare da jeg selv var barn. Tilværelsen er bare ikke, hvad den var engang, og hvor er jeg ærgerlig over, at min datter ikke kommer til at vokse op i samme ubekymrede verden, for det bliver nok aldrig det samme igen, skriver Mascha Vang.

Læs hele Mascha Vangs blogindlæg her: http://maschavang.dk/2017/06/33373-2/

/ritzau/FOKUS