Mascha efter ulykke med Jarlov: Hej skattefar, kan du se min langemand!
Mascha Vang har tidligere deltaget i tv-programmer, hvor hun skulle køre ræs. Foto: Scanpix
Tv-stjernen Mascha Vang endte dagen på sygehuset, efter at hun var involveret i en ulykke under tv-optagelser.

Hvad der skulle have været en sjov dag med tv-optagelser for tv-personligheden Mascha Vang, tog pludselig en alvorlig drejning.

Den 37-årige blogger og mor endte nemlig dagen med at blive hentet med ambulance efter en alvorlig ulykke.

Det skriver hun i et nyt indlæg på sin blog, mashavang.dk.

Mascha Vang skulle sammen med sin kæreste, politikeren Rasmus Jarlov, deltage i et nyt tv-program, hvor der skulle køres ræs.

Men kæresteparret endte med at køre galt i bilen, hvilket gik ud over Mascha Vangs ryg.

- Efter uheldet begyndte nakke og hoved at gøre ondt, jeg fik kvalme og smerten bredte sig ned ad ryggen. Der var desværre ikke rigtig nogen vej udenom. Jeg kom med ambulancen på skadestuen, hvor jeg blev skannet og ventede i timevis på en afgørelse, skriver bloggeren om ulykken.

Det var dog ikke kun ulykken, der var en ubehagelig oplevelse for Masha Vang. Heller ikke sygehusets ventetider er hun stor fan af.

- For fanden hvor er jeg bare ikke fan af vores sundhedssystem, virkelig ikke! Jeg så meget gerne en løsning, hvor det var privatiseret, der var noget konkurrence, service og egenbetaling. Med alle de skattekroner, vi betaler, så kan det bare ikke passe, at man skal ligge på en gang og flyttes rundt i timevis og vente og vente … Det kunne ha’ været overstået på en halv eller hel time, hvis ikke det var for det offentlige system. Jeg ville hellere betale mindre i Skat, og så selv sørge for en form for sygeforsikring for de penge, end det her, skriver hun på bloggen og tilføjer:

- Såååå hej hej skattefar, kan du se min langemand?!

 Til sidst fik hun dog besked om, at der ikke var noget, der var brækket.

- Men jeg har ondt, og da jeg jo i forvejen har et piskesmæld, som er årsag til mine mange migræner, ved jeg, hvor meget sådan en skade kan forvolde, skriver Mascha Vang, der endnu ikke har fået endelig besked om, hvad der er sket med hendes ryg.

Læs hele Mascha Vangs indlæg her:

/ritzau/FOKUS
via Listen To News