Mascha rystet af brud fra politiker: Jeg er så paf

Rasmus Jarlov overholdt ikke aftalen med sin eks-kæreste om, hvornår de skulle fortælle om bruddet, skriver Mascha Vang.
- Hun er en fantastisk person, og det har været en fornøjelse, så længe det varede, skriver Rasmus Jarlov blandt andet om forholdet til Mascha Vang.
- Hun er en fantastisk person, og det har været en fornøjelse, så længe det varede, skriver Rasmus Jarlov blandt andet om forholdet til Mascha Vang. Foto: Ida Marie Odgaard og Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix/arkiv

- Så prøvede man også det. At sidde midt i et selskab på en restaurant og læse i pressen at man er blevet single. Ja, altså mig. Jeg er egentlig stadig så paf, at jeg ikke ved, hvordan jeg skal reagere, skriver Mascha Vang på sin blog.

Hendes reaktion kommer efter offentligheden via et opslag på Rasmus Jarlovs Facebook-side fik kendskab til at superbloggeren Mascha Vang og politikeren Rasmus Jarlov efter 15 måneders kæresteri var gået fra hinanden.

I opslaget skriver Rasmus Jarlov blandt andet: "Mascha og jeg har besluttet at stoppe og er derfor ikke længere kærester. Alt er ok og ingen er kede af det".

Det var ikke selve opslaget Mascha Vang fik galt i halsen, mens hun sad på restaurant, det var de åbenhjertige detaljer fra eks-kærestens hånd hun blev overrasket over, fortæller hun på sin blog.

- Altså jeg er ikke paf over vi ikke er i et forhold, det har vi ikke været noget tid, men at det blev ikke til den korte status vi havde aftalt skulle ud søndag, skriver Mascha Vang på bloggen og fortsætter:

- Jeg har nu i dén grad fundet min private grænse for hvad jeg ønsker at dele med offentligheden. Jeg valgte i går ikke at kommentere på noget, da jeg syntes det var det mest ufine tidspunkt overhovedet at bruse ud med et breakup på, lige samme dag jeg fortalte om min mors situation, skriver hun.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

Mascha Vang havde lørdag fortalt på sin blog om en svær periode, hvor hendes mor kæmper med behandling for brystkræft.

Rasmus ville mere

Rasmus Jarlov lovpriser sin eks-kæreste i opslaget på Facebook. Han skriver blandt andet, at han har lært meget af hende, at hun er en fantastisk person, og at han har elsket at være sammen med datteren Hollie Nolia, som Mascha Vang har sammen med den tidligere racerkører Nicolas Kiesa.

Men Rasmus Jarlov går i detaljen og skriver desuden: "Mascha har sine grunde til at ville stoppe, og for mig handler det først og fremmest om, at jeg synes ambitionen med et forhold skal være mere end at køre frem og tilbage til Dragør. Der må gerne være en ambition om et tættere fællesskab, hvor man som minimum eksempelvis holder ferie sammen, og måske også overvejer at komme til at flytte sammen på et tidspunkt i fremtiden. Ellers vil jeg ikke bruge årevis på det".

Mascha Vang afslutter sit tekst på bloggen ganske kort med: "Jeg kan kun bekræfte at vi ikke længere er sammen, og jeg har ikke yderligere kommentarer".

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.