Mary strålede til åbningen af Copenhagen TV Festival
Her ses kronprinsesse Mary ankomme til årets Copenhagen TV Festival. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix
Kronprinsesse Mary kastede glans over åbningsarrangementet til Copenhagen TV Festival, hvor der blandt andet blev vist afsnit fra en australsk tv-serie.

Årets Copenhagen TV Festival er i gang, og onsdag aften deltog kronprinsesse Mary i åbningsarrangementet i Skuespilhuset i hjertet af København.

Den 45-årige kronprinsesse var iklædt sort kjole, der matchede de mørke lokker, samt strålende, turkisfarvede smykker.

Det fremgår af et billede, som det danske kongehus har delt på sin officielle Instagram-side, som har over 106.000 følgere.

På billedet står kronprinsessen mellem festivalens direktør, Mette Sig, og direktøren for Copenhagen Film Fund, Thomas Gammeltoft.

Copenhagen TV Festival er et årligt event, hvor den danske tv-branche samles for at blive oplyst, inspireret og provokeret af toneangivende tv-folk fra ind- og udland, skriver festivalen på sin officielle hjemmeside.

I slutningen af juni kunne Copenhagen TV Festival afsløre, at den australskfødte danske kronprinsesse ville kaste glans over åbningen den 16. august.

Til åbningen blev blandt andet vist to afsnit af den australske serie "Top of the Lake: China Girl", og kronprinsessen fik også lejlighed til at hilse på instruktøren, Jane Campion.

Se billedet her: https://www.instagram.com/p/BX3bnwKn-gp/?taken-by=detdanskekongehus

/ritzau/FOKUS
via Listen To News