Mary splittet: Hepper på flere lande ved OL
Her ses Mary sammen med resten af den danske kongefamilie ved OL i London. Kronprinsessen har dog ikke kun Danmark at tænke på. Foto: Jens Dresling / POLFOTO
Den danske kronprinsesse Mary har hele to nationer at holde med til OL - både Danmark og Australien.

Det er ingen hemmelighed, at kronprinsesse Mary er slemt glad for OL og sport. Men som dansk kronprinsesse med australske rødder har Mary to nationer at krydse fingre for, skriver BT.

Det er efterhånden 12 år siden, at Mary og Frederik mødte hinanden ved OL i Sydney. I år foregår legene i London, der er væsentligt tættere på danske bredegrader.

Kronprinsessen har - ligesom tidligere år - taget turen til OL for at heppe på de danske medaljehåb sammen med resten af den kongelige familie.

Det gør hun med stor entusiasme og charme, selvom hun ikke kun hepper kun på Danmark, skriver BT. I søndags blev hun og Frederik for eksempel spottet i samtale med australske atleter.

- Hun er helt klart meget interesseret i, hvordan Australien klarer sig til OL, og hun sagde, at hun håbede, hun ville få mulighed for at se nogle af atleterne konkurrere, har den den australske sportsminister Kate Lundy fortalt til Australian Associated Press.

Ministeren understreger dog, Mary 'uden tvivl' ville have meget af sin opmærksomhed rettet mod de danske resultater.

Kilde: BT