Mary gav skolepiger chok på stranden
"Meget spændende!" På Twitter kan man læse, hvordan de unge piger oplevede mødet med en vaskeægte prinsesse. Billedet her blev lagt ud på skolens konto lige efter den royale fotosession. Foto: Twitter
Uden at tøve lod kronprinsessen sig fotografere med to australske piger, der går i anden klasse. Nu er billedet på lagt på Twitter.

"Hvem har brug for de paparazzi, når du har en mobiltelefon og en Twitter-konto?"

Sådan spørger den tasmanske avis The Mercury, efter to skolepiger fra Fahan Skole i Hobart fik deres unge livs foreløbige største oplevelse torsdag.

De to unge piger, der går i anden klasse, var på Nutgrove Beach ved Sandy Bay, da de fik øje på den danske kronprins-familie, som holdt familiedag samme sted.

Efter kæmpe-overraskelsen over at opleve de royale hoveder på så tæt hold, tog pigerne mod til og hilste på det berømte bysbarn Mary.

Da de spurgte, om de måtte blive fotograferet sammen med hende, sprang den danske kronprinsesse storsmilende op bag sine to små fans og lod kameraret knipse.

Ifølge den lokale avis var Mary på tur under gårsdagens 25 grade varme vejr 'Down under' sammen med sin mand, kronprins Frederik, hendes søster Jane Stephens, og de fire royale unger, samt sikkerhedfolk.

De de to unge piger kom tilbage til skolen, skyndte de sig at vise billedet frem. Og pigeskolen var hurtige til at lægge selve billedet ud på skolens Twitter-konto med kommentaren "Meget spændende!"

Kilde: Themercury.com