Martin Laursen tilbage 20. januar
Den danske Aston Villa-forsvarer Martin Laursen har sat en dato på sit comeback: 20. januar mod Watford satser han på at være på førsteholdet igen.

Det er vigtigt at have et konkret mål, og sådan et har landsholdets og Aston Villas Martin Laursen lige sat for sig selv.

»Jeg begyndte at træne med førsteholdet i mandags, det går godt, og jeg håber at være med i truppen, når vi skal møde Watford lørdag i næste uge,« siger han til ESPNs fodboldside, Soccernet.com.

Martin Laursen har været skadet, siden han løb ind i en knæskade i en kamp mod Chelsea tidligt i november. Dengang var der frygt for, at den høje forsvarer ville være sat udenfor i op til tre måneder, men hans genoptræning er gået bedre end forventet.

»Mit mål er at spille så mange kampe som muligt. Det er jeg virkelig ivrig efter. Jeg er ked af, at jeg har været skadet så meget, mens jeg har været her hos Aston Villa, for jeg vil spille og gøre en forskel,« siger han.

Da han fik sin knæskade i november, var Martin Laursen lige vendt tilbage fra en skade i det andet knæ. Aston Villas manager, Martin O’Neill, var ellers begyndt at være rigtig glad for sin danske forsvarer, så det ærgrede ham at se Martin Laursen blive skadet igen.

»Martin arbejdede så hårdt på at komme i form efter sine skadesproblemer de seneste par år, så man måtte bare føle med ham, da han blev skadet igen. Han havde gjort enorme fremskridt, fra da jeg så ham før sæsonen til hans skade i november,« siger manageren.