Martin fra X Factor: Jeg skal ikke stikke næsen i sky
Generated by IJG JPEG LibraryGenerated by IJG JPEG Library
Dommerne elsker 15-årige Martin fra DRs X Factor . Selv er han meget bevidst om at holde begge ben solidt plantet på jorden.

Et geni. Et naturtalent. En stjerne.

Superlativerne er blevet kastet efter 15-årige Martin, siden han første gang satte sine jyske ben i DRs X Factor .

Og fredag aften moonwalkede han sig igennem Michael Jackson-nummeret Rock With You , så dommerne endnu en gang måtte lægge sig ned i ren beundring.

- Det er fuldstændig fantastisk, at der i Danmark med kun fem millioner mennesker skal dukke en som dig op, lød det fra Thomas Blachmann, mens Remee erklærede sig som Martin største fan.

- Du ved, at jeg er din største fan på jorden, og det har jeg været fra første sekund. Du er et unikum, sagde Remee hengivent.

Men selvom Martin er meget glad for de positive kommentarer, så er han meget bevidst om at holde begge ben på jorden.

- Selvfølgelig bliver jeg glad for alle de positive kommentarer, men jeg skal ikke begynde at stikke næsen i sky. Seerne bedømmer os jo fra fredag til fredag, så jeg skal ikke være høj i hatten, forklarer Martin til Avisen.dk og erkender, at det nok er fordi, han kommer fra Jylland, at han endnu ikke flyver rundt blandt skyerne.

Til gengæld kræver det også lidt mere af ham, at han bor så langt væk. Hver uge pendler han nemlig mellem Randers og København.

- Jeg har fri fra skole hver torsdag og fredag og nogle gange om mandagen, så jeg skal arbejde ekstra hårdt, når jeg er i skole, forklarer Martin fornuftigt.