Mangel på dette vitamin giver slatten manddom

Når en mand har problemer med at komme i stødet, kan det meget vel skyldes, at han er i generel fysisk ubalance og mangler ét bestemt vitamin.
Vitamin mangel kan være skyld i de seksuelle problemer. 
Vitamin mangel kan være skyld i de seksuelle problemer.  FOTO: Scanpix

Det er ikke sjovt for ham, og det er ikke sjovt for hende, hvis manden har problemer med at få rejsning. Især ikke hvis det sker ofte, og det kan det nemt gøre, hvis manden mangler D-vitamin.

Det viser forskning fra Italien ifølge Men's Health.

Får du nok vitaminer?

Her er forskere kommet frem til, at manglen på solskin eller D-vitamin er med til at give en del mænd problemer i sengen.

Manglen på D-vitamin er med til at nedsætte de mekanismer, der skal pumpe blodet rundt og gøre en mand hård - virker det ikke optimalt, bliver det altså meget hårdere at blive hård, forklarer en af forskerne bag studiet, Alessandra Barassi, M.D.

Alessandra Barassi og teamet bag studiet er gået videre med deres ny viden, så de i fremtiden kan sige mere præcis, hvad mænd med potensproblemer kan gøre for at løse problemet.

Indtil da rådes disse mænd til at søge læge og bede om et D-vitamin tjek, da det netop kan være her, at problemet stammer fra.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.