Mand sad fast på hegn i over tre timer: Konen så fodbold

En mand måtte vente i tre halv time på at blive reddet ned fra et hegn, da hans kone så VM-fodbold hos naboen.
Det kan være risikabelt at kravle op på et hegn, når der vises store sportsbegivenheder i fjernsynet, måtte en ældre herre sande i weekenden.
Det kan være risikabelt at kravle op på et hegn, når der vises store sportsbegivenheder i fjernsynet, måtte en ældre herre sande i weekenden. Modelfoto: Iris/Ritzau Scanpix/arkiv

En ældre herre fra Svogerslev i Roskilde sad i over tre stive timer fast på et hegn. Hans kone var travlt optaget med at se VM-finalen i fjernsynet, så hun opdagede ikke, at manden var væk.

Det skriver SN.dk.

Manden skulle egentlig bare klippe en hæk, men da stigen vaklede under ham, kravlede han videre op på et hegn i to meters højde. Han kunne ikke selv komme ned og måtte hjælpes ned af brandvæsenet, der dog først blev tilkaldt, da konen efter en nervepirrende VM-finale opdagede, hvad der var sket.

- Han havde vist siddet der i omkring tre og en halv time, for hans kone var gået ind til naboen for at se VM-finalen, og hun fandt ham først, da kampen var slut igen, siger Niels Rasmussen, der er indsatsleder ved Østsjællands Beredskab, til SN.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.