Mand gik tur med havenisse og blev anholdt
En mand er blevet anholdt med denne nisse under armen.  FOTO: GMP Traffic/Twitter
Det var en underlig dag for politiet i England, da de forleden måtte rykke ud og anholde en ung mand, der gik rundt og bar på en havenisse.

Folk finder på de mærkeligste ting, og det fik Greater Manchester Politi syn for, da de tirsdag drog ud på motorvejen M60 for at anholde en mand på afveje.

Flere forbikørende havde lagt mærke til en ung mand, som gik langs motorvejen med armene pakket godt rundt om det, de troede var et lille barn.

Derfor ringede flere ind til politiet, som rykkede ud, beretter Independent.

Fik sig en overraskelse

Da politiet kommer frem til den 26-årige mand, der går langs vejen, bliver de noget paf.

Han går nemlig ikke rundt med et lille barn - nej, han slæber af sted med en kulørt havenisse af den gode gammeldags slags.

Manden blev taget med på stationen og siden varetægtsfængslet, fordi politiet mistænker ham for at have stjålet havenissen.

Den 26-årige er derfor nu blevet anholdt for både butiksrøveri og for at forstyrre den offentlige orden, og det alt sammen for en havenisses skyld.

Politiet har på deres twitter-profil lagt et foto op af havenissen og fortæller, at den er i sikker og god behold hos dem - faktisk har de siden episoden lagt flere opslag op, hvor de tager havenissen med på tur.