Manchester United udskyder beslutning om Falcao
Manager Louis van Gaal er forbeholden over for at tilbyde den skadesramte colombianer en fast kontrakt.
Radamel Falcao (tv) har fået sit lejeophold hos Manchester United spoleret af skader. Arkivfoto
Radamel Falcao (tv) har fået sit lejeophold hos Manchester United spoleret af skader. Arkivfoto Foto: Polfoto, AP, Paulo Duarte/free

Skader har plaget Radamel Falcao, siden Manchester United hentede den colombianske angriber til klubben på en lejeaftale inden sæsonen. Og det indtil videre uheldsplagede ophold kan forhindre en permanent aftale mellem Falcao og den engelske Premier League-klub.

Manager Louis van Gaal har endnu ikke taget stilling til, om Falcao skal tilbydes en fast kontrakt og få forlænget sit ophold til efter denne sæson.

- Tror du, at vi forventede, at han ville være skadet i så mange uger? Det er måske på grund af det, at vi ikke købte ham, siger van Gaal.

I de kun fem kampe, han siden skiftet fra Monaco og den franske liga har været med i for United, er det blevet til enkelt scoring, og Falcao har endnu ikke fuldført en hel kamp.

Senest har en lægskade drillet i over en måned, og Falcao er ude af betragtning til lørdagens opgør på udebane mod Arsenal.

Og van Gaal vil ikke sende en halvskadet spiller i kamp.

- Man er nødt til at være fit, siger han.

Hollænderen understreger, at det gælder for alle spillere. Også de største navne i truppen, som blandt andet den 28-årige Falcao, der er blandt de bedst lønnede i United.

- Jeg må klare mig med de øvrige spillere, og vi tror på disse spillere. Og det vil vi vise, siger van Gaal som optakt til lørdagens kamp i London.

/ritzau/AFP

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.