Manchester City slår Leicester ud efter pokaldrama

Manchester City og Arsenal gik videre til semifinalerne i Liga Cuppen efter sejre over Leicester og West Ham.
Manchester Citys Bernardo Silva scorede, da klubben gik videre i Liga Cuppen.
Manchester Citys Bernardo Silva scorede, da klubben gik videre i Liga Cuppen. Foto: Paul Ellis/AFP

Manchester City kan ikke bremses for tiden. Det viste Premier Leagues førerhold igen tirsdag aften, selv om Leicester gjorde et ihærdigt forsøg i Liga Cuppen.

City, som stillede op med mange reserver, vandt pokalkampen med 5-4 efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Den ordinære kamp var endt 1-1 efter mål af Citys Bernardo Silva og Leicesters Jamie Vardy. Der blev ikke scoret i den forlængede spilletid.

Citys tyske midtbanespiller Ilkay Gündogan havde et godt skud i første halvleg, som Leicester-keeperen Ben Hamer verfede på overliggeren.

Hamer havde fået chancen i målet i stedet for Kasper Schmeichel, der blev sparet.

Samme Gündogan fandt kort efter Bernardo Silva, som sendte bolden imellem benene på Hamer og gjorde det til 1-0 efter 26 minutter.

Der blev ikke scoret i de næste 70 minutter, men i syv minutters overtid kom udligningen.

Citys indskiftede forsvarsspiller Kyle Walker begik et tvivlsomt straffespark, som indskiftede Jamie Vardy udnyttede til at udligne til 1-1.

Samme Vardy var dog også manden, som brændte for Leicester i den afgørende straffesparkskonkurrence.

Og på Leicesters efterfølgende spark svigtede også Riyad Mahrez, da City-keeperen Claudio Bravo reddede forsøget. Og dermed var kampen afgjort.

Arsenal gik også videre til semifinalen i Liga Cuppen, da det reservespækkede London-mandskab snuppede en smal 1-0-sejr hjemme over West Ham.

Angriberen Danny Welbeck scorede kampens eneste mål efter 42 minutter.

Arsenal-backen Mathieu Debuchy headede bolden ind i feltet, og foran mål fik Welbeck bugseret den ind over stregen fra klos hold til 1-0.

Et kvarter før tid blev Arsenal-angriberen Olivier Giroud skiftet ud med en skade, og det lover ikke godt før et tæt juleprogram i Premier League.

Arsenals midtbanespiller Francis Coquelin humpede også ud af banen i overtiden, mens han tog sig til lysken.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.