Manchester City-manager advarer: Vi henter en angriber
Manuel Pellegrini vil gerne have endnu en angriber. Foto: Jon Super/AP
Manuel Pellegrini vil hente en erstatning for Alvaro Negredo, der blev sendt til Valencia i september.

Manchester City har vist skræmmende styrke på det seneste i Premier League, men det er ikke nok for klubbens manager, Manuel Pellegrini.

De regerende engelske fodboldmestre, der har indhentet Chelsea og deler førstepladsen med London-klubben, skal være endnu stærkere offensivt, mener chileneren.

- Vi har brug for endnu en angriber, så vi skal finde ud af, hvilken spiller der vil være bedst at hente, siger Manuel Pellegrini ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Manchester City har i forvejen stjernenavne som Sergio Agüero, Edin Dzeko og Stevan Jovetic til pladserne i angrebet.

I september sendte mestrene den spanske angriber Alvaro Negredo til Valencia, og det er ham, som Manuel Pellegrini vil have erstattet.

- Vi vil finde en erstatning for Alvaro Negredo, den beslutning traf vi i det øjeblik, vi skilte os af med ham, siger manageren.

Foreløbig kan manageren glæde sig over, at både Sergio Agüero, Edin Dzeko og anfører Vincent Kompany er blevet klar til at spille lørdagens Premier League-kamp ude mod Everton.

Manchester City må til gengæld undvære midtbanestjernen Yaya Touré, der skal spille Africa Cup of Nations med Elfenbenskysten.

/ritzau/