Manchester City får sæsonens første trofæ
De engelske mestre Manchester City vandt søndag Community Shield over pokalvinderne fra Chelsea.

I det prestigefyldte opgør mellem de engelske mestre og vinderen af FA Cuppen sikrede Manchester City sig den bedste optakt til den kommende Premier League-sæson.

I et underholdende opgør blev Chelsea nemlig slået med cifrene 3-2 efter mere end en halvleg med 11 mod 10 mand.

I det 42. minut fik Chelseas serbiske forsvarsklippe Branislav Ivanovic nemlig rødt kort, da han gled ned i en voldsom tackling mod Aleksandar Kolarov. Ivanovic gled med strakte ben og knopperne forrest ned i haserne på Kolarov, og udvisningen virkede retfærdig.

Udvisningen kom som noget af en punktering for Chelsea, da holdets spanske angriber Fernando Torres netop havde bragt holdet foran med 1-0.

I anden halvleg overtog Manchester City ganske naturligt hele kampen, og inden for 12 minutter havde tre af holdets stjerner bragt de forsvarende mestre foran med 3-1.

Først Yaya Touré og derefter Carlos Tévez og Samir Nasri.

Derfra lignede det en målfest til Manchester City, men holdet formåede ikke at lukke kampen, og da reservemålmand Costel Pantilimon ikke kunne holde bolden efter et langskud, kunne indskiftede Ryan Bertrand reducere for Chelsea.

Tættere kom Chelsea dog ikke, og dermed vinder Manchester City sæsonens første trofæ - og det første Community Shield-trofæ siden 1972.

/ritzau/