Makienok skaffer et point til kriseramte Charlton

Den tidligere danske landsholdsangriber Simon Makienok kom lørdag på tavlen for Charlton, som spillede 1-1.
Den tidligere danske landsholdsangriber Simon Makienok scorede lørdag for Charlton. Her ses han sammen med partneren og tv-værten Ibi Støving. Arkivfoto.
Den tidligere danske landsholdsangriber Simon Makienok scorede lørdag for Charlton. Her ses han sammen med partneren og tv-værten Ibi Støving. Arkivfoto. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Den tidligere Brøndby-angriber Simon Makienok scorede for Charlton, som lørdag spillede 1-1 hjemme mod Nottingham Forest i den næstbedste engelske fodboldrække.

Makienok spillede hele kampen og udlignede efter 70 minutter, da det stod 1-0 til Nottingham Forest.

Det var Makienoks tredje ligamål i denne sæson for Charlton, som er placeret på næstsidstepladsen med 20 point efter 25 kampe.

De tre lavest placerede hold rykker ned, og kriseramte Charlton har stadig et point op til Rotherham over nedrykningsstregen.

I en af rækkens øvrige kampe vandt Birmingham hjemme med 2-1 over Brentford, som havde angriberen Lasse Vibe med i de første 64 minutter.

Den tidligere Randers-angriber Nicolai Brock-Madsen sad på bænken for Birmingham i hele kampen, så det blev aldrig til et danskeropgør på selve grønsværen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.