Magnussen: Vejret i Bahrain skaber forvirring
Kevin Magnussen udgik i sæsonens første grandprix. Søndag får han muligheden for at levere et bedre indtryk, når sæsonens andet grandprix bliver kørt. Foto: Jose Jordan/AFP
Vekslende temperaturer gør det svært for Formel 1-holdene at lægge taktik i Bahrain, siger Kevin Magnussen.

Store temperaturforskelle i løbet af dagen i Bahrain er med til at forvirre Formel 1-holdene og gør det svært at lægge den rigtige taktik.

Sådan lyder det fra den danske Haas-kører, Kevin Magnussen, som fredag leverede to vidt forskellige resultater i træningerne. I den første træning blev han nummer ni, mens han i anden træning blev nummer 15 ud af feltets 20 kørere.

- Vi havde høje temperaturer i første træning og meget lavere temperaturer i anden træning i mørke, så der var meget, som ændrede sig. Man kan hurtigt blive forvirret omkring setup og dæk.

- Det er helt klassisk det her. Man prøver at lave nogle ændringer efter den første træning, og når man så kommer ud i anden træning, er alting anderledes. Når temperaturen ændrer sig så meget, er det næsten som at komme ud til en anden bane, siger Kevin Magnussen til BT.

Lørdag skulle det vise sig, hvad Haas havde lært på baggrund af fredagens to træninger.

I den tredje træning lørdag blev Kevin Magnussen nummer 15, mens holdkammerat Romain Grosjean blev placeret tre pladser bedre, inden der køres kvalifikation senere lørdag.

Danskeren siger til BT, at han sigter mod en tiendeplads i kvalifikationen.

- Vi har en ok bil, og vi skal bare ramme rigtigt med trafik og dæk - så vil jeg tro, jeg ligger lige omkring tiendepladsen, siger han til avisen.

Grandprixet i Bahrain er nummer to i løbskalenderen for 2018. Kevin Magnussen udgik i sæsonens første grandprix, som blev kørt for to uger siden i Melbourne.

/ritzau/