sponsoreret indhold Mænd: Sådan klæder du dig moderne anno 2016!
Mode er en svær størrelse. Den skifter gerne flere gange om året, og det der hitter indenfor ét segment er pludselig fuldstændig ‘yt’ indenfor et andet. Hvordan skal man have en chance for at kunne følge nogenlunde med? Det forsøger vi at give et svar på i dag.

Går man efter de tidsløse klassikere, er det faktisk ikke umuligt at klæde sig smart og moderne - også anno 2016! 

Du går aldrig galt i byen med de tidsløse klassikere

Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at tøjet ikke “bare” skal være moderne. Du skal føle dig tilpas i tøjet - ellers vil det mest moderne stykke tøj se kluntet og forkert ud.
Når der snakkes om tidsløse klassikere indenfor modetøj til mænd, kan mange have svært ved at gennemskue, hvad der helt præcis menes. Tvivlen er berettiget, for mode er utroligt subjektivt. Vi har dog forsøgt at komme med en liste over klassisk tøj, der ikke bliver outdated foreløbigt:

• Polo t-shirts: Flere kendte mærker, herunder bl.a. Ralph Lauren og Tommy Hilfiger, har især slået sig ned på polo t-shirts. Der kan ikke herske tvivl om, at polo t-shirts i sin tid kom for at blive. I dag er det ikke ofte man ser, at en garderobe tilhørende en mand ikke indeholder mindst en polo t-shirt.

• Hvid/sort t-shirt: Vi bliver over i t-shirt afdelingen. Hvert år kommer der en farve, motiv eller mærke på t-shirts, som er “in”. Mange glemmer dog, at en helt normal hvid/sort t-shirt ofte er en sikker vinder.

• Cowboybukser: De har været her i mere end 200 år, og er fast inventar i mere eller mindre enhver mands garderobe. Almindelige blå cowboybukser går godt til langt det meste, og især de to ovenstående stykker tøj.

Formår du at have ovenstående i din garderobe, vil du ikke gå helt galt i byen i 2016.

Inspiration, inspiration og atter inspiration - men hvor?

En meget undervurderet handling, inden et køb af tøj foretages, er at suge inspiration til sig. Inspiration kan komme mange steder fra, men et sted, hvor særligt mange finder idéer til tøjstilen, er det sociale medie Instagram. Her stortrives bloggere med at lægge billeder ud af modetøj til mænd og diverse tilbehør.

Mangler du derfor nyt tøj, og ønsker du at inspireres fra folk, der er med helt fremme, så kan du med fordel benytte et medie som Instagram.

Ovenstående indhold er sponsoreret