Madonna holdt pistol mod hovedet på scenen
Madonna får i øjeblikket masser af omtale efter det ene mærkværdige sceneshow efter det næste. Foto: Colourbox
Sangerinden Madonna tog et våben med på scenen i Hyde Park og holdt en pistol op mod sit eget hoved.

Først var det swastika tegnet i panden på den franske partileder Marine Le Pen fra det højrefløjsparti Den Nationale Front. Så viste hun baller i Rom og en brystvorte i Paris.

Og nu forarger Madonna endnu en gang på sin turné rundt i Europa. I Londons Hyde Park tog sangerinden nemlig en revolver med på scenen, ligesom en af hendes dansere også bevægede sig rundt armeret med store skydevåben.

Sangerinden pressede revolveren mod tindingen, som om hun ville skyde sig selv, og det har skabt debat.

For nylig blev skuespillerinden Lindsay Lohan højst upopulær fordi hun fik taget en række billeder, hvor hun har en pistol i hånden. På ét af billederne stikker hun pistolen ind i munden, som om hun vil skyde sig selv.

Men kendissernes leg med våben tages der kraftigt afstand fra i det amerikanske rådgivningstilbud Hopeline, der hjælper selvmordstruede.

- Når en kendis bruger selvmord, og midlerne til at begå det med, som en joke, så er det uhyggeligt uansvarligt af dem og det er en skandale.

- Det er vigtigt, at der bliver taget kraftigt afstand fra det. Det er ikke noget, man gør grin med. Det handler om liv eller død, siger folk bag rådgivningen til E! News.